Acoholgebruik

Tijdens het Emsterfeest worden geen alcoholhoudende dranken verkocht aan
personen onder de 18 jaar.
Bij twijfel vragen wij om je legitimatiebewijs.

Toegangsprijs avond

t/m 15 jaar gratis
16 jaar en ouder € 15,00
*Alle avonden gratis toegang voor leden van de Oranjevereniging Emst op vertoon van de ledenkaart!

Huisreglement

We houden het graag gezellig.
Daarom hebben we een aantal huisregels.

Donderdag 22 augustus
emsterfeest_logo (1)

DONDERDAG 22 AUGUSTUS 2024

09.00 uur
Het Emsterfeest rustig beginnen met een bakje koffie? Kom dan tussen 9.00 uur en 12.00 uur bij ons langs om de live uitzending ‘Brunch‘ van Radio 794, die deze ochtend live vanuit de feesttent wordt gepresenteerd, bij te wonen!

13.30 uur
Opening van het Emsterfeest door een afgevaardigde van B en W van de Gemeente Epe met aansluitend een gezellige feestmiddag in de feesttent. Samen met ‘Coverband Joyride‘ gaan we een feestje bouwen in de tent, met als hoogtepunt een gastoptreden van ‘Corry Konings‘!

20.00 uur
Openingsavond van het Emsterfeest 2024! Coverband ‘Slamm‘ gaat er een onvergetelijke avond van maken in de feesttent! Optredens van ‘Marco Schuitmaker‘ en ‘Jannes‘ maken het feest compleet!

 

Voor leden is deze avond vrij toegankelijk op vertoon voor de ledenkaart. Voor niet leden is de toegangsprijs € 15,00. 

Vrijdag 23 augustus
emsterfeest_logo (1)

VRIJDAG 23 AUGUSTUS 2024

14.00 uur
Deze middag wordt een te gekke middag met diverse activiteiten voor de jeugd!’

16.00 uur
“Ploegen klaar? Pak op het touw! Strekken… Trekken… Nu!” Met deze woorden begint het ‘touwtrekwedstrijd‘. Wie trekt er aan het langste eind? Wie laat zijn of haar spierballen zien op het Emsterfeest? Opgave kan via touwtrekken@emsterfeest.nl. Een team bestaat uit 8 spelers, maximaal 6 mannen en minimaal 2 vrouwen.

20.00 uur
Emma Heesters‘ is de hoogtepunt van deze avond! En samen met de coverband ‘Roxx‘ halen we de high energy en de absolute top in de feesttent.

 

Voor leden is deze avond vrij toegankelijk op vertoon voor de ledenkaart. Voor niet leden is de toegangsprijs € 15,00.

Zaterdag 24 augustus
emsterfeest_logo (1)

ZATERDAG 24 AUGUSTUS 2024

10.00 uur
Vertrek groots opgezette ‘optocht‘ met praalwagens van buurten, groepen, verenigingen en bedrijven, met medewerking van Prins Bernhard Emst en Vaassens Fanfare Corps.

Route: Inrijden vanaf de Spoorstraat, opstellen Stationsweg, Hoofdweg, Oranjeweg, Kerkhofweg, Zuster van Rossumweg, Dokter van Gelderweg, Kerkhofweg, Ds. van Rhijnstraat, Hullandstraat, Kuilakkerweg, Hezeweg, Hogeweg, Hanendorperweg, Stationsweg, feestterrein. Opgave kan via optocht@emsterfeest.nl.

12.30 uur
Prijsuitreiking praalwagens en bekendmaking publieksprijs van de optocht.

13.00 uur
Aanvang van het traditionele ‘Vogelschieten‘ verzorgd door het St. Maartensgilde uit Epe, waarbij ook dit jaar weer zal worden gestreden om de titel ‘Schutterskoning van Emst’.

13.00 uur
Klim via de ladder omhoog en maak je klaar voor de snelheid van de ‘Halfpipe Superslide glijbaan’. Je staat nu boven op de top van de attractie met alleen nog maar watersproeiers om je heen die ervoor zorgen dat jij al je snelheid kan vasthouden!

13.00 uur
Een spectaculaire fietssport op wereldniveau! Tijdens de ‘Biketrial-show’ toont Daan graag fietskunsten die voor iedereen een eye-opener zijn.

13.30 uur
Aanvang van het traditionele ‘Beachvolleybal Toernooi‘ voor Emster bedrijven, buurten en groepen op het Emster zandstrand aan de Molenweg. Opgave kan via volleybal@emsterfeest.nl

15.30 uur
Optreden in de feesttent van ‘De Heuischudders‘ uit Emst.

20.00 uur
Vorig jaar zorgden ze voor puur goud in de tent en dat mogen ze dit jaar weer doen! De Coverband ‘EMPIRE‘ gaat voor een grandioze finale zorgen tijdens de slotavond. Ook de ‘Beatcrooks‘ zorgen voor een gegarandeerd feest met een uitroepteken.

 

Voor leden is deze avond vrij toegankelijk op vertoon voor de ledenkaart. Voor niet leden is de toegangsprijs € 15,00.